Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pharrel Williams i 'Vild med dans'?

10:45 - 12. sep 2014

Pharrel Williams i 'Vild med dans'? pharrel williams, vild med dans

Pharrel Williams i 'Vild med dans'? pharrel williams, vild med dans
Måske Medina får selskab af en regulær verdensstjerne ved aftenens sæsonpremiere på 'Vild med dans'.

Megastjernen Pharrel Williams gæster Forum i aften, som også er premiereaftenen for den nyeste sæson af 'Vild med dans'. Et tilfældigt sammenfald?

I aften klokken 20 går det løs med 11. sæson af succeskonceptet 'Vild med dans' på TV2.

Som altid skal en række danske kendisser — ofte uden den store danseerfaring — svinge benene og tilkæmpe sig både dommernes og seernes gunst.

Fredagens premiere byder på både standard, latin og holddans, og som altid står dygtige musikere klar til at akkompagnere bevægelserne på gulvet.

Udover tilstedeværelsen af det faste husorkester, 'The Antonelli Orchestra', så annoncerede TV2 for nylig, at også Medina skal spille op til dans med singlen 'Giv slip'. Det sker under en fælles opvisningsdans på premiereaftenen.

Men måske der også er musikalske overraskelser i vente.

Aftenens 'Vild med dans'-premiere falder i hvert fald sammen med superstjernen Pharrel Williams koncert i Forum i København.

Pharrel brød for alvor igennem som den ene halvdel af producerduoen The Neptunes, som blandt andet stod bag kæmpehits som Nellys 'Hot In Herre', Jay-Z's 'Frontin' og Snoop Doggs 'Drop It Like It's Hot'. Sideløbende har Pharrel også haft enorm succes som del af gruppen N*E*R*D og med sit eget materiale — for eksempel kæmpehittet 'Happy'.

Det er kunstnerens 'Dear G I R L'-tour, der bringer ham forbi Danmark, og mon den feterede musiker i den forbindelse kunne have tid til at lægge vejen forbi 'Vild med dans'-studiet?

Ok, det er måske lidt af et langskud, men TV2 plejer ikke at være blege for at smide en smule stjernestøv ind over deres produktioner.

Ligegyldigt hvad, så er der altså lagt op til en stor aften i underholdningens tegn, og dét ligegyldigt om man er mest til dans eller pop.

'Vild med dans' kan du naturligvis få gennem dit tv, hvor 11. sæson altså starter op klokken 20 på TV2, og hvis ikke du har sikret dig en billet til Pharrel-koncerten, så får du her musikvideoen til hans single 'Come Get It Bae':Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?