Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pink gør grin med Jessica Simpson

18:40 - 30. jan 2006

Pink gør grin med Jessica Simpson Jessica simpson, Pink, Britney spears,

Pink siger, at hun får brug for en skudsikker vest når hendes nye video kommer ud. Singlen hedder "Stupid Girls" og gør tykt grin med poprivaler som Jessica Simpson og Britney Spears - og ikke mindst mediemagneten Paris Hilton.
Pink synger om dumme blondiner med "bittesmå vovser og bittesmå t-shirts". Siden alle tre ovenstående berømtheder både har blondt hår og render rundt med en miniature-hund i Louis Vuitton-tasken, er der ikke nogen, der kan være i tvivl om, hvem Pink synger om. At sangen har fået den beskæmmende titel "Stupid Girl" gør ikke mindre for at sætte sindene i kog.
"På mandag udkommer min video, og så skal jeg til at gå med skudsikker vest. Min PR-person har allerede fået en masse opkald fra en række kvinder, som tror jeg sviner dem til, men jeg er ligeglad. Jeg tager selv røret og siger: Ja, hvad vil du?" - fortæller en frygtløs Pink ifølge Ananova og fortsætter:
"Det er bare sjovt at sætte gang i tingene. Jeg er ikke bange. Jeg kender ikke Paris Hilton, men jeg kender til hendes pornovideo \\\'One Night In Paris\\\'". Meget mere ved de fleste andre heller ikke om Paris Hilton, men det synes altid at være nok.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?