Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pink svinet for sin vægt!

09:00 - 15. apr 2015

Pink svinet for sin vægt! pink

Pink svinet for sin vægt! pink
Pink fik masser af negative kommentarer, efter hun mødte op til et velgørenhedsarrangement i denne sorte kjole.

Men sangerinden selv er ikke bekymret for sin krop og føler sig smuk.

Efter Pink lørdag viste sig frem i en tætsiddende kjole til et velgørenhedsarrangement i Beverly Hills, har sangerinden fået i læssevis af kommentarer på sin vægt.

Selv insisterer den 35-årige stjerne dog på, at hun er "ganske tilfreds og glad".

"Jeg kan forstå, at nogle af jer er bekymrede for mig og min vægt. I snakker om billederne af mig fra gårsdagens (lørdag, red.) velgørenhedsevent, som jeg deltog i for at støtte min afdøde ven, Dr. Maggie DiNome. Hun modtog Duke-prisen for sin utrættelige indsats i forhold til kampen mod kræft. Men uheldigvis er min vægt mere vigtig for nogle af jer," tweetede Pink søndag.

"Selvom jeg gerne vil indrømme, at min kjole ikke så lige så pæn ud på billederne, som den gjorde hjemme i mit køkken, så følte jeg mig meget pæn," skrev stjernen og fortsatte:

"Faktisk følte jeg mig smuk. Så til alle mine gode og bekymrede mennesker: Bekymr jer ikke om mig. Jeg bekymrer mig ikke om mig. Jeg bekymrer mig heller ikke om jer."

"Jeg har det fantastisk godt, er fantastisk glad, og min sunde, velformede og stærke krop får sig i øjeblikket en velfortjent pause. Tak for jeres bekymring," afslutter Pink på Twitter.

Der er dog også tilhængere af 'Perfect'-sangerens mere voluminøse krop. Blandt andet hendes mand, Carey Hart, og så hendes tre-årige datter, som ifølge Pink selv gerne vil vide, hvorfor hendes mor er så blød at mærke på.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?