Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pistorius frikendt for overlagt drab!

15:51 - 11. sep 2014

Pistorius frikendt for overlagt drab! oscar pistorius

Pistorius frikendt for overlagt drab! oscar pistorius
Reeva Steenkamp mindre end en måned inden hun blev skuddræbt.

Det har ikke været muligt at bevise, at Oscar Pistorius med overlæg skulle have dræbt sin kæreste, men "uagtsomt manddrab" er fortsat en mulighed.

Anklagemyndigheden i drabssagen, der nu nærmer sig sin afslutning, har ikke kunnet bevise, at den tidligere atletik-stjerne Oscar Pistorius er skyldig i overlagt drab på sin kæreste, modellen Reeva Steenkamp.

Efter 41 hårde dage i retten med tårer og bevægende vidneforklaringer, blev den kendelse, i følge Ekstra Bladet, i dag fremsat af sagens sydafrikanske dommer, Thokozile Masipa.

Undervejs i domsafsigelsen har dommeren dog blandt andet afvist forsvarets påstande om, at den anklagede skulle have været "midlertidigt sindssyg", da han skød Steenkamp på valentinsdag, den 14. februar, 2013.

Da dommeren rundede af, lagde hun i øvrigt vægt på, at Pistorius havde overreageret den skæbnesvangre nat, hvor han troede, der gemte sig en indbrudstyv på toilettet.

Når den endelige domsafsigelse kommer fredag, står Pistorius enten til en betinget eller ubetinget fængselsdom for "uagtsomt manddrab", eller alternativt en frifindelse grundet formildende omstændigheder.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?