Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pitt er ikke far til barnet !

18:15 - 09. jun 2006

Pitt er ikke far til barnet ! Brad pitt, Angelina, Lee Mille,

Johnny Lee Miller er far til Brad Pitt og Angelina Jolie’s meget omtalte nyfødte baby ifølge The National Enquirer.

Angelinas eksmand Johnny Lee Miller er ifølge hende selv sit livs store kærlighed. Skuespilleren Johnny Lee Miller, udtaler at han flere gange har haft sex med den Angelina efter hun var flyttet sammen med Brad Pitt. - "Hvis Brad finder ud af det, bliver han fuldstændig knust", siger Jonny Lee Miller ifølge National Enquirer. Angelina Jolie har tidligere erklæret sin store kærlighed til eksmanden og sagt, at hun fortryder, at hun lod sig skille. - "Det er det dummeste, jeg nogensinde har gjort. Han var den bedste ægtemand, man kan ønske sig", sagde Jolie og afslørede, at Lee Miller også var den første mand, som hun havde sex med.

 

Brad Pitt lader sig dog ikke påvirke af de ondsindede rygter, han stillede for nylig op til det første interview, siden datteren blev født for knap to uger siden. Her fortalte han begejstret om den veloverståede fødsel og om faderrollen, som han nyder i fulde drag.

 

Ifølge bladet skulle den lille familie også planlægge at emigrer til Sydfrankrig, for at flygte fra presse og paparazzier. Parret er det mest omtalte i mange år og kan ikke bevæge sig ti skridt uden der bliver taget billeder. Det skulle være Angelina’s ide at de skal ”flygte” til Frankrig i en periode.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?