Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Populær tv-vært kørt ned!

17:50 - 16. okt 2016

Populær tv-vært kørt ned! Jens Gaardbo, tv-vært, kørt ned

Populær tv-vært kørt ned! Jens Gaardbo, tv-vært, kørt ned
Jens Gaardbo blev I onsdags kørt ned af en cyklist

Jens Gaardbo blev i onsdags torpederet af en cyklist.

Den populære tv-vært blev i onsdags, til hans store overraskelse kørt ned af en cyklist. Han havde nemlig altid troet det var bilisterne der var skurkene i trafikken.

”Jeg stod ved fodgængerovergangen, og ret hurtigt var der en bilist, der standsede op og venligt vinkede mig over gaden. Det samme gjorde en bilist minsandten fra den anden side, så jeg trådte frejdigt ud på kørebanen og vinkede fornøjet til tilbage til alle de venlige bilister, da en cyklist kørte ind i mig med det, jeg selv skønnede at være cirka 120 km i timen” skriver Jens Gaardboe i en artikel i BT.

Efter han var blevet kørt ned forsatte cyklisten, og Jens Gaardboe blev hjulpet på benene af nogle bilister.

”Det var heller ikke uventet, at han efter sammenstødet blot skældte ud på mig og i øvrigt drev sit forhjul hen over min pose med chokoladecroissanter og kørte videre. Næh, det overraskende var, at en af de ventende bilister steg ud g hjalp mig på benene igen” skiver han i artiklen.

Jens Gaardboe har efter han blev kørt ned, fået et andet billede af hvem der er de gode og hvem der er de onde i trafikken.

”Her gik jeg og troede på samfundsfortællingen om, at cyklister er gode mennesker med alle de rigtige værdier. Mens bilister er onde tykke mænd. Og så var det lige omvendt. Hvad kan det ikke ende med? skriver den populære tv-vært