Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Posh er guru for J.Lo

14:53 - 12. feb 2007

Posh er guru for J.Lo Posh, Jennifer Lopez, j.lo, mode, victoria beckham

LATINO-sangerinden Jennifer Lopez er blevet en beundrer af Victoria Beckhams tøjsmag - og søger fodboldkonens vejleding.

De to kvinder er blevet rigtig gode veninder efter David Beckhams klubskifte til 'Los Angeles Galaxy'. Nu er Posh blevet mode-guru for J.Lo.

Skuespillerinden spørger gerne oraklet Posh - der har skrevet en bog om mode -  til råds, når hun skal deltage i store Hollywood-begivenheder . Den tidligere 'Spice Girl' havde således en finger med i spillet, da Lopez vakte beundring ved 'Golden Globe'-uddelingen i januar.

"Hun besøgte mig for at hjælpe mig med at vælge, hvad jeg skulle have på den aften. Vi havde det rigtig sjovt og til sidst var vi enige om den sorte kjole, jeg endte med at bære," siger Jennifer og konkluderer, "Den var også det bedste valg".

Victoria Beckham skal til at starte en ny tilværelse i Hollywood-byen, Los Angeles, og har det godt med at mænge sig med de mange kendte mennesker. Hun ses tit med den nye Fru. Tom Cruise, Katie Holmes, på shoppingture, til modemesser og fotosessioner på den røde løber.

Lopez forklarer, at Victorias sans for mode, er en af byggestenene i deres forhold: "Det er en lidenskab, vi deler«, siger hun.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?