Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Prison Break-stjerne tæt på selvmord!

15:50 - 30. mar 2016

Prison Break-stjerne tæt på selvmord! Prison Break, wentworth miller, selvmord, Michael scofield

Prison Break-stjerne tæt på selvmord! Prison Break, wentworth miller, selvmord, Michael scofield
Prison Break-stjernen Wentworth Miller var tæt på at begå selvmord.

Med successen af Prison Break fulgte en depression for den populære hovedrolleindehaver Wentworth Miller, der forsøgte at tage sit eget liv.

Wentworth Miller vandt med sin velformede krop og dystre skuespil i rollen som Michael Scofield i Prison Break en enorm skare af kvindlige beundrere. Populariteten var tilsyneladende for overvældende for skuespilleren, der efter sæsonens afslutning var selvmordstruet tog en pause fra karrieren.

Et billede der sammenligner Wentworth Miller fra hans rolle i Prison Break med en noget blødere og mindre fit udgave af skuespilleren i 2010 er gået viralt med overskriften “Når man bryder ud af fængslet, og opdager McDonalds monopol”.

“I dag faldt jeg over mig selv som et internet-meme. Det er ikke første gang. Det her billede skiller sig dog alligevel ud. I 2010 var jeg delvis pensioneret fra skuespillet, jeg holdt lav profil af mange grunde. Den vigtigste grund var dog, at jeg var selvmordstruet” kommenterer Wentworth Miller til billedet på hans egen Facebook.

Skuespilleren har før talt åbent om sin psykiske ustabilitet og fortalt at han første gang som 15-årig forsøgte at begå selvmord.

“I 2010, den mørkeste tid i mit voksne liv, ledte jeg med lys og lygte efter lindring/trøst/distraktion, og det endte med at være mad. Det kunne have været hvad som helst: stoffer, alkohol, sex. Men det var mad, der blev det, jeg glædede mig til. Det jeg kunne regne med for at komme igennem dagen. Der var perioder, hvor ugens højdepunkt var at få min livret og et nyt afsnit af "TOP CHEF" (et amerikansk reality-program om kokke der konkurrer i madlevning red.)” skriver han på sin Facebook.

Heldigvis er Wentworth Miller tilbage i sin velkendte form og klar med nye afsnit af Prison Break senere på året.

Kilde: HER&NU

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?