Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Puk begår tyveri og bedrageri!

09:18 - 26. dec 2014

Puk begår tyveri og bedrageri! Puk Rebecza Johansen, de unge mødre, tyveri, bedrageri

Den 26-årige Puk Rebecza Johansen fra ’De unge mødre’ er blevet dømt for tyveri og bedrageri ved retten i Esbjerg.

For en måned siden snød ’De unge mødre’-deltageren andre kvinder for penge, da de betalte hende for hair-extensions som de aldrig fik. Nu har den 26-årige vestjyde været for retten i en ny sag. Det skriver Se og Hør.

Ifølge domsudskriftet er Puk blevet bedømt til at skulle betale 7399kr tilbage i erstatning, efter at hun har stjålet en Zanussi vaskemaskine, en Miehle opvaskemaskine, et Samsung køle/fryseskab, to havestole og en dørrist fra den lejlighed hvor hun boede på Fanø i 2013.

Men selvom den unge mor er blevet dømt for tyveri, så stopper det hende ikke i at ty til andre midler. For nyligt er hun også blevet dømt for bedrageri mod tre personer. Puk havde en Iphone 5s til salg på Den Blå Avis, som tre personer købte men aldrig modtog.

’Jeg solgte dem for min far, der havde købt dem til sit firma. Jeg havde sendt dem til køberne, men da min far havde købt dem på afbetaling, og der ikke blev afdraget, blev telefonerne spærret, og så blev de selvfølgelig sure,’ forklarer hun sig og fortsætter:

’Jeg har ikke haft noget med det at gøre, jeg har bare solgt dem for min far og vidste ikke, hvordan han havde købt dem.’

Den unge mor skal betale dagbøder a 600 kr.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?