Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Racisme skandalen i Big Brother

19:25 - 21. jan 2007

Racisme skandalen i Big Brother Shilpa Shetty, Jade Goody

RACISME-SKANDALEN i det britiske ’Celebrity Big Brother’ resulterede i politibeskyttelse til en tidligere beboer.

82 PROCENT af de britiske tv-seere stemte på Jade Goody, som den person, der skulle ud af huset. Den indiske Bollywood-stjerne Shilpa Shetty, som også var i fare for at blive stemt ud, bliver i det lukkede hus.

Jade Goody, der blev kendt som vinder af en omgang britisk ’Big Brother’, stod i spidsen for en flok britike tøser, der mobbede ”The Best Body in Bollywood”, Shilpa Shetty.

Tøserne havde aldrig set en Bollywood-film og anede ikke hvilke kræfter var oppe i mod. Goody, 25, blev ved med at komme med kontroversielle bemærkninger mod Shilpa, mens vreden eskalerede udenfor huset.  En hidsig pøbel brændte Goody-dukker af i Delhi og den indiske udenrigsminister kommenterede sagen.

Goody måtte have politibeskyttelse, da hun blev lukket ud af huset. Selvom der normalt står hundredvis af fans for at se de kendte komme tilbage til den virkelige verden, blev Goody modtaget af en spøgelses-stilhed. 

Producenterne bag ’Big Brother’ turde ikke lukke fans ind af frygt for hvad de kunne finde på…

Den frygt var velbegrundet, eftersom over 40.000 mennesker har skrevet ind og klaget over Goodys opførsel. Tre af disse breve truer med vold og bliver efterforsket af politiet.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?