Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ralph Fiennes forsøgte toilet-sex

17:09 - 12. feb 2007

Ralph Fiennes forsøgte toilet-sex Ralph Fiennes, sex

FORNYLIGT blev Ralph Fiennes single efter, at kæresten gik fra ham. Han benytter friheden til lidt stewardesse-sex på et fly-toilet - eller forsøger på det.

Den 24. januar - mange kilometer oppe i luften i en Quantas-flyvemaskine, et sted mellem Darwin og Mumbai, opdagede kabinepersonalet en spøjs hændelse.

Stewardessen Lisa Robertson kom ud fra et toilet, hvor den britiske skuespiller Ralph Fiennes sekunder før var listet ud fra, beretter 'Sunday Telegraph'.

Det var åbenlyst for de fleste passagerer, at Fiennes forsøgte at blive medlem af 'Mile High Club' - klubben for højtflyvende sex-akrobater. Men den 38-årige stewardesse er ikke enig i den version af historien.

I en erklæring hun har afleveret til sin arbejdsgiver, forklarer hun, at det var 'Den engelske patient'-stjernen, der gjorde "romantiske tilnærmelser" og fulgte hende ind på toilettet.

"Mr. Fiennes blev kærlig over for mig, men jeg fik ham overbevist om, at han skulle forlade toilettet, hvilket kan så gjorde. Jeg forlod selv toilettet kort efter," skriver hun i brevet.

Luftfartsselskabet har sat en undersøgelse i gang og stewardessen kan miste sit job, hvis hun har overtrådt regelsættet for god personale-opførsel.