Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ree og Janni skændes om toiletpapir!

16:03 - 03. jan 2015

Ree og Janni skændes om toiletpapir! Karsten Ree, Janni Christensen

Danmark har fuldt Karsten Ree og Oddset-Janni igennem tykt og tyndt på tv. I år holdte de også en nytårstale, hvor vi alle sammen kunne få at vide, at Janni bruger for meget toiletpapir.

I år skulle Karsten Ree og kæresten Janni Christensen holde nytårstale hos Radio24/7 ’Det, taler vi om’ med Ditte Okman. Det skriver Se og Hør.

Og der er ingen tvivl om, at parrets nytårstale ikke kom til at ligne hverken dronningens eller statsministerens taler! Der blev nemlig både talt om fordøjelse, fibre og toiletpapir.

’Vi taler meget om, hvad der kommer ud af vores maver. Vi kan godt lide at vide, hvad vi har indtaget og vide, at der er gang i maven, og at vi også får de fibre, som vi skal have. Og vi går op i, om vi kommer på toilettet hver dag,’ sagde Janni i sin personlige nytårstale, og straks kom Karsten Ree på banen med en tilføjelse:

’Du bruger for meget toiletpapir!’ sagde han.

Ifølge Karsten Ree bruger kæresten en hel rulle toiletpapir om dagen, hvor han selv godt kan klare sig med otte stykker.

’Sådan en pakke er jo væk på en uge. Man lægger mærke til det, når man køber tusind af gangen, som jeg gør,’ sagde Karsten, mens Janni ellers mente, at hele kælderen er fyldt med det.

’Jeg har så meget, at det står inde på lageret i Herlev… Ordentlige folk har et bidet, for så behøver man ikke bruge så meget,’ påpegede Karsten Ree, men den slags hygiejne var ikke knap så tiltalende for Oddset-Janni.

’Jeg vil da ikke sidde dér, og så skal jeg over og skylle resten af!’

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?