Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Reems fiasko!

16:23 - 13. apr 2016

Reems fiasko! Reem, X factor, hitliste

Reems fiasko! Reem, X factor, hitliste
Reem oplever en kæmpe fiasko med singlen 'All That I Want', der ligger på en skuffende 33.plads på singlehitlisten.

Den unge X Factor finalist, Reem, der endte på anden pladsen efter søskende-duoen Embrace, har haft en dårlig start på sin fremtid som sangerinde  

Til trods for at den 17-årige X Factor deltager brød lydmurer med soul-klassikere, imponerede publikum og var spået til at vinde årets finale i X Factor, blev det kun til anden pladsen for Reem. Pladeselskabet Sony kunne ikke undvære det kommende popidol de så i den unge deltager og skrev kontrakt med hende samme aften, som finalen sluttede.

Alligevel har Reem haft en skuffende start på sin karriere i musikbranchen. Sangerindens debutsingle ’All That I Want’ er gået ind på en kedelig placering som nummer 33 på singlecharten, trods den massive eksponering efter finaleshowet.

X Factor-vinderne har ikke formået at skabe meget bedre resultater og findes som nummer 18 på singlelisten med vindersangen ’Commitment Issues’.

Om X Factor er vejen til vedvarende berømmelse er efterhånden tvivlsom, efter at kun en vinder, Martin Hedegaard, har været helt til tops på hitlisten.

Kilde: Ekstra Bladet

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?