Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Reese Witherspoon: Jeg er ked af det!

17:26 - 12. aug 2015

Reese Witherspoon: Jeg er ked af det! reese witherspoon

Reese Witherspoon: Jeg er ked af det! reese witherspoon
Reese sammen med sin datter Ava.

Den 39-årige skuespillerinde gør, hvad hun kan for sin familie, men synes, det er svært at passe både den og karrieren.

Reese Witherspoon har svært ved at finde balancen mellem sit privat- og arbejdsliv.

Det forklarer hun i et nyt interview med magasinet Southern Living.

'Wild'-stjernen, som har sin 15-årige datter Ava og 12-årige søn Deacon fra et tidligere forhold samt sin to-årige søn Tennessee med sin nuværende mand Jim Roth, insisterer på, at det er umuligt for nogen som helst at skabe den perekte balance.

"Ingen gør det perfekt. Jeg tror, man elsker sine børn med hele hjertet, og så gør man det bedste, man kan," forklarer den blonde skønhed og fortsætter:

"Men i øjeblikket er jeg ked af det og savner min lille to-årige, og min datter er ved at færdiggøre sit første år på gymnasiet, og min søn har en golfturnering denne weekend, som jeg gerne vil overvære."

Den 39-årige skuespillerinde må da også prioritere hårdt en gang imellem, men hun er glad for, at børnene er stolte af deres mor.

"Nogle gange må man ofre noget, og det gør ofte ondt. Men mine børn fortæller mig, at de er stolte af, hvad jeg har opnået, og det betyder bare alt," siger Witherspoon.

"Jeg voksede op med en mor, som arbejdede, og jeg har super meget respekt for, hvad hun gjorde som sygeplejerske og lærerinde. Det ville jeg aldrig bebrejde hende for," lyder det videre.