Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Rekordsum for Di María!

11:38 - 24. aug 2014

Rekordsum for Di María! ángel di maría, fodbold, manchester united

Rekordsum for Di María! ángel di maría, fodbold, manchester united
United-trøjen med rygnummer 7 er efter sigende allerede reserveret.

United er tilsyneladende klar til at betale 60 mio. pund for den stærke venstrefløj. Det ville i så fald være ny transferrekord på de britiske øer.

Fodboldspillere af Ryan Giggs kaliber kan være svære at støve op. Men når det alligevel lykkes, nytter det ikke noget at tøve — heller ikke på den økonomiske front.

Det har Manchester United måtte sande i forbindelse med, at de netop skal have udfyldt hullet efter legenden Giggs.

I følge Ekstra Bladet er den engelske klub således klar til at lægge hele 60 mio. pund — omtrent 558 mio. kroner — for Real Madrids Ángel Di María.

Den 26-årige argentiner har været en stærk offensiv kraft på det spanske hold, og kongeklubben tager sig altså også godt betalt for et eventuelt salg.

Prisskiltet på de 60 mio. pund skulle da også have fået blandt andre Paris Saint-Germain til at melde sig ud af dysten om spilleren.

Transfersummen ville da også være ny rekord i Storbritannien. Det hidtidige loft er de 50 mio. pund, som Chelsea betalte for Fernando Torres tilbage i 2011.

Ikke nok med en heftig pris — Di María kommende løn er også værd at bemærke. Hele 200.000 pund kan han angiveligt hente i banken hver uge, hvis han rykker videre til "De Røde Djævle".

Og Di Marías skifte til storklubben skulle næsten være sikkert. I følge engelske Daily Mail har der for eksempel allerede have været kommunikation mellem argentineren og United-manager Louis van Gaal, vedrørende spillerens rolle på holdet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?