Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Remee afslører: Derfor lukkede jeg ZEN!

08:05 - 23. feb 2016

Remee afslører: Derfor lukkede jeg ZEN! remee

Den nu tidligere natklubejer snakker om uenigheder mellem ham og medejerne.

Det har været et af Københavns fremmeste kendis-klubber, siden dørene åbnede i 2010, men for nylig drejede Remees ZEN nøglen om.

Nu afslører 'X Factor'-værten overfor SE og HØR, hvorfor han og medejerne traf den beslutning.

"Da vi startede lavede jeg en partnerskabaftale. Efter et halvt år kunne jeg mærke, at det ikke spillede. Og så gik jeg all in. De næste tre år fik vi skabt en masse og opbygget noget vildt og lavede en masse vilde ting rundt i verden. Vi fik opbygget et brand, men det tog meget af min tid i forhold til, hvad jeg havde regnet med. Men sådan er jeg. De ting jeg kaster mig over optager mig 100 procent," fortæller den 41-årige sangsmed tl sladderbladet.

Samarbejdet med de andre partnere var dog langt fra optimalt.

"Vi var en partnergrupper, der var uhomogen. Vi spiste aldrig en middag sammen eller rejste en tur for at finde inspiration. Det skal være sjovt - og hvis ikke alle tre partnere er enige om det, og det var vi ikke af forskellige årsager, så besluttede jeg, efter at have kørt i tomgang med det i et år, hvor der ikke var en gensidig enighed om at udvikle klubben, at jeg ville gå ud af det og sælge mine aktier," siger Remee, som dog også foreslog kompagnonerne, at han kunne overtage klubben.

Musikeren endte med alle aktier i ZEN, og den nylige lukning er rent faktisk bare begyndelsen på noget endnu vildere.

"Jeg lod den simre lidt, og nu vil jeg lave det ultimative, jeg kan mønstre. Jeg går fuldstændig all in, og det vil I høre mere om. Der opstår et nyt univers. Det er svært at beskrive, men det er beslægtet med natklub, men på et andet plan. Der opstår nok flere ting," fortæller han.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?