Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Remee troede ikke på sejren!

10:22 - 02. apr 2016

Remee troede ikke på sejren! X Factor, remee, embrace, finale

Remee troede ikke på sejren! X Factor, remee, embrace, finale
Embrace trodsede alle odds da de i går vandt årets X Factor

Den garvede X Factor dommer troede ikke på, at Embrace ville vinde årets X Factor og forberedte søstrene på nederlag. Men duoen trodsede alle odds og vandt finaleshowet.

Det blev et nervepirrende finaleshow for de fire finalister, der i går aftes optrådte med et imponerende liveshow fyldt med musikalske udfordringer. Det blev søstergruppen Embrace, som konfettien til slut regnede ned over, da værten Sofie Linde afslørede vinderen af X Factor 2016.

Søstrene Anilde og Azilda’s mentor, Remee, havde ikke forudset sejren og forberedte inden finaleshowet duoen på at sejren ville gå til en af deres talentfulde modstandere, Alex eller Reem.

”Jeg sagde til pigerne inden, vi gik ind til afgørelsen, at hvis de blev nummer to, så ville det være den største andenplads, der nogensinde havde været, og at de skulle være stolte, for de har ikke haft et svagt moment hele sæsonen” fortalte den garvede dommer, Remee.

“Der er en masse matematiske ting ved det her show - underlige ting, hvordan folk ligger i rækkefølgen, hvem der synger først og sådan noget. Og de ting lægger jeg mærke til, for jeg kan huske dem fra tidligere” sagde han.

Det er sjette sæson Remee sidder i dommerstolen og tredje gang han vinder – tidligere med Martin Hoberg Hedegaard og sidste år med Emilie Esther, men glædesfølelsen er ikke mindre af denne grund.

”Jeg får tilfredsstillelsen af, at det umulige skete. At vi har trodset oddsene og bookmakerne”

“Denne her gang har jeg taget tre forskellige grupper med mig i finalen uden at lave om på deres oprindelige konstellation. Og at Embrace vinder, er en kæmpe sejr, for det er første gang, at der er en ægte gruppe, der har vundet” sagde Remee efter finaleshowet i går aftes.

Selv Blachman var begejstret for dommen og måtte rose de to vindere fysisk med et stort kram.

Kilde: SE og HØR

Hør Embraces vindersang 'Commitment Issues' her:

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?