Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

René Dif med i 'South Park': Se klippet!

10:47 - 01. dec 2014

René Dif med i 'South Park': Se klippet! rené dif, south park

René Dif med i 'South Park': Se klippet! rené dif, south park
Det er 'South Park'-karakteren Randy Marsh, som i løbet af det nyeste afsnit fremmaner René Dif.

Kultserien 'South Park' har gennem årene ladet en hel del berømtheder optræde sammen med det faste persongalleri. Som den første dansker nogensinde har René Dif nu fået æren — se klippet nederst i artiklen.

'South Park' er ikke mindst kendt for sine gakkede og politisk ukorrekte skildringer af diverse emner, og ofte får kendte personer fra den virkelige verden også en kærlig behandling.

Blandt andet har man kunnet se Barbara Streisand, Mel Gibson, Barack Obama, Jennifer Lopez og Phil Collins i mere eller mindre flatterende gæsteoptrædender på kultserien.

Først i 18. sæson af 'South Park' er der dog blevet plads til en dansker, og her støder man på ingen ringere end musikeren René Dif, som traditionen tro intet vidste om sin medvirken.

"Jeg er overrasket og meget beæret over at være en del af 'South Park'-serien, som efterhånden er gået hen og er blevet kult. Så jeg har intet problem med at indgå som en del af deres meget langt ude tryllekunstner-joke. Det er bare sjov," siger Dif til tv2.dk.

Det hjælper sikkert også på det, at Aqua-sangeren selv er fan af den ekstremt populære animationsserie.

"Jeg har set 'South Park' i mange år i ny og næ og kan godt lide deres sindssyge humor, som ofte bevæger helt ud til kanten — dér, hvor man ikke helt kan bunde. Men jeg havde aldrig regnet med selv at blive en del af den. Det er s'gu cool," fortæller René Dif, der i øjeblikket blandt andet gør det som chips- og dip-producent.

Du kan se et klip fra afsnittet med René Dif nedenfor, og danskeren dukker op 3.04 minutter inde i videoen. I seriens vanlige stil kan indholdet dog virke grænseoverskridende for nogle — så er du advaret!

Hvis du tørster efter mere 'South Park', så sendes serien dagligt på MTV.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?