Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Rene Difs pladeselskab lukket!

09:56 - 17. maj 2015

Rene Difs pladeselskab lukket! Rene Dif

Rene Difs pladeselskab lukket! Rene Dif
På trods af successen indenfor musikkens verden, vælger Dif nu at gå andre veje.

Rene Dif har indstillet alle musikalske aktiviteter og fokuserer fremover på madlavningen.

De har nok kigget en gang eller to på Hotel- og Restaurationsskolen, da Rene Dif stod i køen i kantinen. Men selv om han i første omgang kun var til en 8-dages kompetencetest, må de vænne sig til tanken, da han fremover dagligt vil være på skolen, indtil svendebrevet venter om hjørnet til januar.

- De har testet mig på alle plan, så de kunne finde ud af hvad jeg kunne. Og de har åbenbart været tilfredse med hvad de har set. Og så hjalp det at jeg fik merit på grund af min erhvervserfaring, så jeg kun skal tilbringe trekvart år før jeg kan kalde mig udlært kok.

Rene Dif som blev skilt i 2014, og som har døtrene Danielle, Mabel og Hailey, mente at tiden var inde til et karriereskift.

- Nu skulle det være. Det har jeg følt siden jeg vandt Masterchef, som gav mig det ekstra skub jeg nok har haft brug for. For jeg har sådan set altid haft en interesse inden for madlavning. Inden Aqua forsøgte jeg mig to gange som kokkeelev, men sprang fra begge gange, da musikken trak mere i mig dengang. Og jeg har haft en fantastisk karriere inden for musikken, men nu er tiden ret til at komme videre. Så nu har jeg afviklet alle mine aktiviteter inden for musikken og lukket mit pladeselskab, siger Dif mens han iført forklædet udretter magi med potter og pander i køkkenet.

Og han har det bestemt ikke fra fremmede. Hans morfar var ligeledes kok i militæret på Holmen, og Rene Dif mener helt sikkert at hans morfar ville have opfordret ham til at tage en uddannelse, så han havde noget at falde tilbage på, og griner højlydt når han siger at kokke er de nye popstjerner.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?