Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Rige Wozniacki: Jeg glemte 8 mio. kr.!

10:08 - 24. sep 2014

Rige Wozniacki: Jeg glemte 8 mio. kr.! caroline wozniacki, tennis

Der skal mere end en bugnende konto til at imponere Caroline Wozniacki. Det handler om alt andet end penge for den danske tennisbabe, som for nylig helt glemte sine præmiepenge.

Hun er en af de bedst tjenende kvindelige atleter i verden, og økonomien er altså ikke umiddelbart en stressfaktor for Caroline Wozniacki.

Måske netop derfor fylder penge heller ikke det store i danskerens verden, og faktisk kom det for nylig så vidt, at hun helt glemte sin million-præmie. Det skriver SE og HØR.

Caroline tog nemlig tomhændet hjem fra US Open-finalen, selvom andenpladsen havde sikret hende otte mio. kroner. Først senere på dagen kom tennisstjernen i tanker om pengene og hastede tilbage til tennisarenaen for at hente dem.

"Jeg har penge til at købe mad og pæne sko. For mig handler det om tennis og trofæer. Penge motiverer mig ikke," siger Caroline Wozniacki til The Wall Street Journal i et nyt interview.

Den rige dansker tjener næsten 60 mio. kroner om året på sponsoraftaler, men ifølge Wozniackis agent, John Tobias, er pengene heller ikke i centrum her.

Hvis Wozniacki får et sponsortilbud ind, handler det således mest af alt om om, hvordan hun har det med den pågældende virksomhed. Hvad der står på bundlinjen, kommer i anden række.

Når pengene så igen skal bruges, er der heller ikke den store interesse fra Carolines side. For eksempel aner hun ikke, hvor meget hun betaler sin far, Piotr, for dennes trænerrolle.

"Min far ville arbejde gratis. Han får lige, hvad han vil have," siger Caroline Wozniacki.

Du kan i disse dage følge Caroline Wozniacki i turneringen Wuhan Open. Hun skal i dag spille tredje runde mod Casey Dellacqua. Opgøret vises på TV3 SPORT 1 fra klokken 12.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?