Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Riskær i hash-industrien!

16:55 - 27. apr 2016

Riskær i hash-industrien! Klaus riskær pedersen, nube serena, Cybercity, uruguay, cannabis, hash

Riskær i hash-industrien! Klaus riskær pedersen, nube serena, Cybercity, uruguay, cannabis, hash
Klaus Riskær har investeret i cannabis-industrien i Uruguay.

Klaus Riskær kan skrive hampbonde på sit CV efter, at han har investeret i 31 hektar jord i Uruguay til dyrkelse af medicinsk cannabis.

Klaus Riskær Pedersen er kendt for at finde nye karismatiske investeringsmuligheder, der har medført en personlig konkurs og fængselsdomme igennem hans karriere. Men nu har den 60-årige erhvervsmand fundet et nyt investeringsprojekt, der omfatter produktion af medicinsk cannabis i Uruguay.

“Uruguay er for cannabis, hvad Saudi Arabien er for olie. Du har klimaet og lovgivningen på din side, der er ingen korruption, og vigtigst af alt: du har masser af vand. Vi står på grænsen af, hvad der kan lade sig gøre, og hvis det lykkes, så er fornøjelsen gigantisk stor” siger Klaus Riskær begejstret til BT.

De første hampplanter dyrket på Klaus Riskærs jord i Uruguay er snart klar til høst, og erhvervsmanden forventer sammen med sine medinvestorer  inden nytår, at kunne høste mellem 10 og 20 ton blomster fra planten Cannabis Sativa til produktion af medicinsk cannabis.

Erhvervsmanden, der to gange har modtaget to fængselsdomme for mandatsvig, prøver denne gang at undgå bagmandspolitiet ved at registrere sin virksomhed i Holland.

“Når vi etablerer et hollandsk holdingselskab skyldes det, at selskabet jo laver noget, der ikke er lovligt i Danmark, og jeg orker ikke bøvle mere med Bagmandspolitiet. Det er desværre Danmarks problem, at det går glip af indtjening og udvikling på det her vækstområde”

“Jeg har været fortaler for fri hash siden 70’erne og begriber ikke, at man stadig skelner mellem alkohol og cannabis. Det er grotesk, at man afskærer befolkningen fra naturprodukter, som vi ved hjælper” siger Klaus Riskær.

Kilde: BT.

Hør hvordan Klaus Riskær om fortjeneste og komplicerede beskatningsregler:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?