Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Riskær Pedersen på røven igen!

13:40 - 23. maj 2015

Riskær Pedersen på røven igen! Klaus Riskær Pedersen, CyberCity, Socialkapitalisme

Riskær Pedersen på røven igen! Klaus Riskær Pedersen, CyberCity, Socialkapitalisme
Alle pengene er væk, så nu har Klaus Riskær Pedersen brug for offentlighedens hjælp til en engelsk oversættelse af sin bog.

Finansmandens midler synes udtømte efter han nu appellerer til offentligheden om økonomisk støtte.

Der var engang hvor millionerne rullede ind på Klaus Riskær Pedersens bankbog. Forretningen Cybercity var flyvende og blev 5 år efter Riskær havde stiftet den, solgt til det amerikanske Advent selskab for et beløb i omegnen af en halv milliard kroner.

Pengene blev dog også frataget Riskær Pedersen igen, da der var fusk involveret. Han blev idømt 7 års fængsel for groft bedrageri ved Københavns Byret i 2007.

I 2014 blev Klaus Riskær Pedersens bog 'Socialkapitalisme' udgivet, en bog hvor han blandt andet beskriver hvorfor rollen som markedsøkonomien tillægges, ikke kan opfyldes.

Forlaget Tiderne Skifter skrev dengang om debatbogen: - Social kapitalisme er ikke kapitalisme, fordi værdiskabelse for helheden erstatter fortidens fokus på velstandsopbygning for den enkelte. Socialkapitalisme er heller ikke socialdemokrati, da det er måden, velstand forvaltes på, der forandres, men ikke adgangen til at sikre sig den.

Ifølge Riskær Pedersen selv er der nu stort udbud i udlandet efter hans bog, hvorfor han har behov for en engelsk oversættelse. Han har dog ifølge ham selv ikke selv midlerne til dette, og har på sin Facebook profil bedt offentligheden om hjælp til at rejse de 82.000 kroner som oversættelsen angiveligt koster.

Til gengæld udloves der også en middag i privaten til alle venlige sjæle, som donerer 5.000 kroner eller mere. Så en gulerod er der bestemt inkluderet.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?