Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Riskær udeblev fra barnedåben!

18:26 - 15. nov 2014

Riskær udeblev fra barnedåben! Klaus, Riskær, Laura Petersen;

Riskær udeblev fra barnedåben! Klaus, Riskær, Laura Petersen;
Isabelle, Laura Petersen

Da Klaus Riskærs datter Isabelle skulle døbes i Sct. Jørgens kirke på Østerbro i lørdags, valgte forretningsmanden ikke at møde op. Riskær mener nemlig, at hans eks-kæreste Laura Petersen, har været alt for ivrig i at få medierne med til barnedåben, det skriver ekstrabladet.

 ‘Jeg blev bekendt med, at man ret aktivt havde kontaktet pressen, og jeg ser ikke nogen grund til, at man skal benytte en barnedåb til at skaffe sig pressemæssig omtale,’ siger Riskær og fortsætter:

 ‘Jeg føler, at invitationen til mig var baseret på et behov for at få noget omtale.’

Klaus Riskær var bestemt ikke tilfreds med situationen, han mener nemlig ikke at medierne hører hjemme i private begivenheder såsom en barnedåb.

 ‘Det virker for mig ikke naturligt at begynde at tilrettelægge kontakt med medierne, når man skal holde en barnedåb, som er en privat og personlig begivenhed, og da slet ikke, når man ikke har anledning til at være i medierne. Mig bekendt er hun ikke specielt offentlig, og det giver den mistanke, at det er andre ting, der skal lægges vægt på,’ forklarer forretningsmanden.

Der er ingen tvivl om at Laura Petersen, moderen til Riskærs barn, hoppede frem i spotlightet under barnedåben. Ekstra Bladet skriver, at det så ud til at hun havde spurgt kirken, om de kunne stille et sminkerum frem til rådighed på dagen. Men kirken kunne desværre ikke leve op til hendes efterspørgsel. Riskær afgjorde med sig selv, at han ikke behøvede at deltage i dette cirkus.

‘Jeg har sagt tydeligt, at i det omfang at Isabelle har behov for min bistand og for at være sammen med mig, vil der blive taget højde for det,’ siger han og fortsætter:

‘Men mit engagement er primært i forhold til barnet og ikke til moderens sociale dagsordener.’

 Riskær forstår hvis folk undrer sig

Klaus Riskær forstår udemærket godt, hvis folk undrer sig over hans udeblivelse fra datterens barnedåb. Men forretningsmanden slår fast, at nogle af hans grænser blev overtrådt og derfor valgte han ikke at møde op.

‘Det helt afgørende er, at jeg er der for Isabelle, men det betyder altså ikke, at jeg og min familie skal involveres i alle mulige andre projekter, som vi ikke har ønske om at deltage i - og som jeg understreger ikke har betydning for Isabelle. Tværtimod mener jeg ikke, at det er i Isabelles interesse, at hun bliver medieeksponeret på nogen måde,’ siger han og fastslår at han aldrig ville jage medierne på samme måde som eks-kæresten gør.

‘Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg har været nødt til at melde afbud, men jeg tror ikke, det er første gang, jeg bliver ked af det i den her historie, der folder sig ud her. Jeg må tage det, som det kommer,’ siger han.

Det var et meget kort forhold Klaus Riskær havde til Laura Petersen. Detaljer omkring forholdet blev dengang altid vist på facebook, også deres brud som blev offentliggjort et lille stykke tid efter graviditeten.

Klaus Riskær var dengang i tvivl om barnet var hans, derfor krævede han en DNA-test og det var også grunden til at han dengang meldte ud at han ikke ønskede at være en del af barnets liv.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?