Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ritt Bjerregaard: Jeg var utro!

15:54 - 24. okt 2015

Ritt Bjerregaard: Jeg var utro! utro

Ritt Bjerregaard: Jeg var utro! utro
Ritt valgte et åbent forhold med plads til sidespring.

Den kontroversielle politiker lever i et åbent forhold.

Ritt Bjerregaard er kendt som en kontroversiel skikkelse på den politiske scene. Men tilsyneladende er hun det også på hjemmefronten.

Ritt lever nemlig i et åbent forhold med manden Søren Mørch.

Det fortæller hun i et ærligt interview med Politiken.

Ritt Bjerregaard har både haft plads til engangsknald og langvarige affærer i sit ægteskab.

“I den periode var det mere oppe i tiden, at man havde sex med andre. Og det var klart for os, at vi også ville møde andre, som vi synes var spændende og ville have lyst til at have et forhold til. En aften får man lidt for meget ind, og så er det måske bare et enkelt knald. Men det sker jo for de fleste, at der er nogen, man forelsker sig i,” siger hun til Politiken.

Ritt Bjerregaard havde også et forhold til Erik Holst, der var formand for Akademikernes Centralorganisation. De var sammen i seks år og havde for det meste stævnemøder i Holsts lejlighed.

“Erik ville gerne giftes. Og det krævede selvfølgelig meget af ham. for han skulle vide, at den han elskede, også elskede en anden og var gift og havde tænkt sig at blive ved med at være det. Altså det kræver.. Voksne mennesker,” lyder det fra den aldrende politiker.

På trods af alle sidespringene lever Ritt og ægtemanden dog fortsat lykkeligt sammen, og de to kan fejre guldbryllup i 2016.