Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Robbie dropper musik: Det vil han nu!

17:15 - 09. dec 2014

Robbie dropper musik: Det vil han nu! robbie williams

Robbie dropper musik: Det vil han nu! robbie williams
Robbie er angiveligt blevet træt af musikerlivet.

Robbie Williams afslører i ny internet-video, at han er blevet træt af popstjerne-livet. Nu vil han have et 'rigtigt' job. Se det sjove klip nederst i artiklen.

Det er ganske få, som har opnået den grad af succes, verdensstjernen Robbie Williams har. Men nu er britens popkarriere måske slut.

"Det her er en meget, meget vigtig bekendtgørelse. For mig. For at være ærlig, så er jeg blevet en lille smule træt af popstjerne/rockstjerne-livet," indleder stjernen således en ny video, som han mandag delte online.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hvor seriøst man skal tage spasmagerens udmelding, kan nok diskuteres, men Williams kommer selv med en række bud på, hvad en ny karriere — allerhelst i Tyskland — kunne byde på.

"Jeg kunne blive fodboldspiller, men jeg er for gammel. Jeg kunne blive noget inden for modebranchen, men jeg er for tyk. Men så tænkte jeg: Tyskland har masser af fede biler. Så ring til mig," siger han til slut i videoen.

For nylig udsendte den 40-årige charmør albummet 'Under the Radar: Volume 1', og det det ville nok også overraske de fleste, hvis han vælger at gøre alvor af brancheskiftet.

Se Robbie Williams' overraskende udmelding her:Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?