Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Robbie Williams: Min pik er ret lille!

08:39 - 12. okt 2015

Robbie Williams: Min pik er ret lille! robbie williams

Robbie Williams: Min pik er ret lille! robbie williams
Der er knapt til en håndfuld.

Den 41-årige sanger ville være naturist, hvis udstyret havde været en smule større.

Robbie Williams virker måske nok selvsikker i de fleste sammenhænge, men falder snakken på sangerens kønsdele, er tonen ikke helt så overbevisende.

"Jeg har altid sagt til mine kærester, 'det er ikke en lille pik - jeg har bare virkelig store lår, så det er en optisk illusion'. Men det er det nu ikke, for den er rent faktisk ret lille," udtaler den 41-årige verdensstjerne til The Sun.

Robbie, som sammen med skuespillerkonen Ayda Field har børnene Theodora, tre, og Charlton på 11 måneder, afslører samtidig, at det stumpede dingleværk har holdt ham fra at blive naturist.

"Hvis jeg havde haft halvanden tomme ekstra, ville jeg have været naturist. Men det har jeg ikke, så det er jeg ikke," forklarer han.

Bortset fra de fysiske begrænsninger går det dog meget godt for den tidligere Take That-stjerne, som for nylig fortalte, at han er på vej ind i tv-branchen.

"Jeg har et par jern i ilden, der ikke handler om musik. Der er intet konkret, men det ville involvere tv,"siger Robbie Williams og fortsætter:

"Ja, det er skuespil. Men jeg skulle ikke have sagt noget, for jeg kan ikke sige noget om det. Jeg har en idé til et tv-show, jeg vil lave. Måske bliver det til noget, måske gør det ikke. Men lige nu sker der noget, og det er vildt fedt."Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?