Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Robert Hansen på toppen igen!

10:07 - 17. maj 2015

Robert Hansen på toppen igen! Robert Hansen, Dirty Dancing

Efter længere hospitalsophold er Robert Hansen på benene igen, efter at have afsluttet genoptræningsforløbet.

Det startede med et ildebefindende under en optræden i Tivolis koncertsal. Selv mente Robert Hansen at han havde raget en lungebetændelse til sig, men hans kolleger fornemmede at der var mere galt.

Robert Hansen blev hurtigt indlagt og lægerne kunne konstatere at det var hovedpulsåren den var gal med, og en akut operation var nødvendig.

Undervejs har han lagt flere billeder op på sociale medier hvor han fremgik som værende ved godt mod, og nu er der endelig gode nyheder om at han er tilbage til hverdagen igen, efter at man fredag på hans Instagram-profil kunne se et nyt billede, hvor han får en lille lur med sønnen Herman.

De to er så godt som uadskillelige og har savnet hinandens selskab under sygdomsforløbet. Herman har naturligvis besøgt sin far flere gange på hospitalet, men blev lidt skræmt over alle de slanger og rør som stak ud af kroppen på far.

Robert Hansen har ikke endnu meldt ud hvornår man kan forvente at se ham på scenen igen, men i første omgang står den på restitution og ren hjemmehygge.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?