Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Rockidol bortvist fra Caspers natklub!

10:46 - 05. nov 2014

Rockidol bortvist fra Caspers natklub! casper christensen, small time giants, mike jensen

Rockidol bortvist fra Caspers natklub! casper christensen, small time giants, mike jensen
Small Time Giants.

Han var inviteret til modearrangement på Casper Christensens natklub, men forsangeren i det grønlandske rockband Small Time Giants blev afvist af dørmanden.

Miki Jensen, der er sanger i succesbandet Small Time Giants, og en ven skulle fredag aften have været til event på Casper Christensens klub Sunday i København.

Det gik dog ikke helt som planlagt, skriver Ekstra Bladet.

De to var inviteret til arrangementet af Bibi Chemnitz, der — ligesom Miki — har grønlandske rødder, men Miki og kammeraten måtte pænt vende om, da de blev afvist i døren.

"Vi stod på VIP-gæstelisten og ankom cirka 23.30, men dørmanden siger med det samme: 'I kommer ikke ind'. Da vi spørger hvorfor, får vi at vide, at vi ikke er gamle nok. Så viser vi vores kørekort, hvor man kan se, at vi er 26 og 27 år gamle," fortæller rocksangeren til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Så får vi i stedet at vide, at vi 'ikke passer ind i profilen', og at det ikke kan komme på tale at lukke os ind — heller ikke selv om vi er inviterede og står på VIP-listen. Herefter vender han os ryggen og nægter at komme med yderligere forklaring."

Miki Jensen, der studerer Medievidenskab på Københavns Universitet samt arbejder for det grønlandske parti Siumut i Folketinget, kan ikke se, hvordan for eksempel hans og kammeratens påklædning skulle kunne forklare afvisningen.

"Jeg kan såmænd godt forstå, hvis folk bliver afvist på grund af deres tøj, men det har jeg svært ved at forestille mig skulle være forklaringen i det her tilfælde. Vi havde nemlig tøj på, der var designet af modedesigneren, der havde inviteret os til eventen på klubben," siger Miki Jensen, som tror, at der ligger noget andet bag dørmandens beslutning.

"Min egen klare teori er, at vi blev fravalgt på baggrund af vores udseende, da vi jo i kraft af vores baggrund naturligvis ser grønlandske ud. Sådan føltes det helt klart. Vi fik i hvert fald ikke andre begrundelser. Hele situationen var meget ubehagelig, og jeg oplevede det som en meget provokerende og nedladende behandling," fortæller han.

Miki har senere henvendt sig til Sunday for at få en forklaring, men det har indtil videre været forgæves. Til gengæld har Ekstra Bladet talt med Simon Frank, der er en af natklubbens ejere.

"Der kan være mange grunde til, at de ikke er blevet lukket ind, men vores 'pickere' fravælger ikke folk på grund af deres hudfarve. Det kan eksempelvis være, hvis folk er for fulde, eller hvis de simpelthen bare ikke passer ind. Der er ikke noget racistisk i det," siger Simon Frank og fortsætter:

"Vi afviser mellem 200 og 300 gæster hver aften, så folk skal ikke tage det personligt. At man står på gæstelisten er ikke nogen garanti for, at man er garanteret at komme ind. Men omvendt kan man også godt komme ind uden at stå på gæstelisten. Det er helt op til 'pickeren'."

Miki Jensen og resten af Small Time Giants udgav i oktober albummet 'Stethoscope', hvilket i øjeblikket er den bedst sælgende plade i Grønland. Du kan se singlen 'Heart Beats a Broken Heart' fra albummet lige her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?