Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ronaldo anmeldt for vold i Aabenraa!

17:08 - 08. okt 2015

Ronaldo anmeldt for vold i Aabenraa! cristiano ronaldo, real madrid, portugal

Ronaldo anmeldt for vold i Aabenraa! cristiano ronaldo, real madrid, portugal
Det viste sig, måske ikke så overraskende, at der altså ikke var tale om den portugisiske verdensstjerne.

Det kom som noget af en overraskelse for Aabenraa Lokalpoliti, da de onsdag modtog en anmeldelse om, at Cristiano Ronaldo stod og truede en beboer med tæsk.

Godt nok må man forvente at komme ud for lidt af hvert som politibetjent, men onsdag aften bød alligevel på en anmeldelse af de mere usædvanlige for Aabenraa Lokalpoliti.

Ifølge Jydske Vestkysten kunne en beboer i Rødekro således meddele, at selveste Cristiano Ronaldo befandt sig foran vedkommendes hus og truede ham med tæsk.

Efter en smule tøven sendte politiet da også en patruljevogn, men fremme på stedet var der dog ingen spor af den portugisiske verdensstjerne.

Ifølge anmelderen var den dog god nok. Ronaldo havde været forbi tidligere, og her var det altså kommet til håndgemæng.

Beboeren kunne videre fortælle, at Cristiano Ronaldo i øvrigt ikke boede så langt derfra - nærmere bestemt i Lolland-Falster-området.

Til betjentenes store overraskelse fandt de senere ud af, at der rent faktisk bor en fyr med det ejendommelige navn i området, men vel at mærke én, som ikke er del af Real Madrids startopstilling.

"Men vi overvejede da, om ikke vi skulle tage en flyvetur til Portugal, anholde fodboldspilleren Cristiano Ronaldo og tage ham med til afhøring her i Aabenraa, så han ikke kan spille aftenens kamp mod Danmark," lyder det jokende fra politikommissær Anders Hansen fra Aabenraa Lokalpoliti.

Du kan se mere til den 'rigtige' Ronaldo i aften fra klokken 19.00 på Kanal 5, når Danmark møder Portugal i den skæbnesvangre EM-kvalkamp.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?