Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ronaldo sænker Danmark i overtiden!

08:00 - 15. okt 2014

Ronaldo sænker Danmark i overtiden! fodbold, em

Ronaldo sænker Danmark i overtiden! fodbold, em
Ronaldo jubler over det sene mål.

Trods en hæderlig indsats af det danske landshold, viste Cristiano Ronaldo sin klasse i overtiden og sikrede Portugal en 1-0-sejr i tirsdagens EM-kval-kamp.

Vi klarede den til overtiden, men så heller ikke længere.

I de allersidste sekunder af gårsdagens kamp mod Portugal i EM-kvalifikationen kunne 36.562 tilskuere i Parken i København således se Cristiano Ronaldo heade bolden forbi Kasper Schmeichel. Det skriver dr.dk.

Den danske målmand havde ellers haft godt styr på Ronaldo i en kamp, hvor især også den unge midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg var et af højdepunkterne på Morten Olsens hold.

Vi formåede dog på intet tidspunkt for alvor at presse et portugisisk hold, der simpelthen var en klasse bedre, og en af få gange de danske spillere rigtigt viste tænder foran portugisernes mål endte med et stolpeskud fra Michael Krohn-Dehli.

Det sydeuropæiske mandskab kom til flere farlige chancer i både første og anden halvleg, men måtte altså vente på forløsningen til de absolut sidste sekunder.

0-1-nederlaget holder Danmark på fire point for tre kampe i gruppe I, hvor Portugal nu har tre point for en kamp mindre.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?