Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Så mange år skal Pistorius i fængsel!

17:35 - 21. okt 2014

Så mange år skal Pistorius i fængsel! oscar pistorius

Tirsdag fik den tidligere atletikstjerne Oscar Pistorius at vide, hvilken straf han kan se frem til for drabet på sin modelkæreste.

Allerede den 12. september blev Oscar Pistorius kendt skyldig i uagtsomt manddrab, og tidligere i dag blev der så afsagt endelig dom i sagen, hvor atletikstjernen er tiltalt for at have skudt og dræbt sin kæreste, Reeva Steenkamp, natten til 14. februar 2013.

"Det følgende er en straf, som jeg betragter som fair og retfærdig," sagde dommer Thokozile Masipa ifølge SE og HØR, inden hun idømte Oscar Pistorius fem års ubetinget fængsel.

Strafudmålingen er ikke mindst vurderet på baggrund af, at den 27-årige atletikstjerne ikke før har begået kriminalitet samt, som dommeren også konstaterede, at den dømte 'angrer sin gerning'.

Men selvom fængselsstraffen måske ikke er den hårdeste, man kunne have forestillet sig, så er der angiveligt udsigt til fem særligt ubehagelige år bag tremmer for Pistorius.

Forsvarsadvokaten Barry Roux har således forsøgt at overbevise den sydafrikanske dommer om, at den tidligere sportsudøvers liv vil være i enorm fare i fængslet. Ifølge Roux skulle Kgosi Mumpuru-fængslet være hærget af bander, og én indsat skulle endda have et ønske om ’at gøre det af med Oscar Pistorius’.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?