Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Så meget tjener DR-værter!

17:07 - 24. sep 2014

Så meget tjener DR-værter! dr, christian fuhlendorff, david mandel

Så meget tjener DR-værter! dr, christian fuhlendorff, david mandel
David Mandel scorer 47.830 kroner i måneden.

P3's Christian Fuhlendorff og David Mandel afslørede i går, hvor meget de hver især tjener, og det er absolut ikke småpenge, de to kan hæve fra licens-puljen.

DR afskedigede for blot få dage siden en god stak medarbejdere i forbindelse med en sparerunde. Dét til trods er der tilsyneladende stadigvæk råd til ganske gode lønningerne for de, som endnu står opført på personalelisten.

Således var der på ingen måde tale om håndører, da de to værter på P3's program 'Ghandi', Christian Fuhlendorff og David Mandel, i gårsdagens udgave af radioshowet afslørede deres respektive månedslønninger. Det skriver Ekstra Bladet.

Afsløringen kom i forbindelse med en diskussion af diverse tabuer, hvor en af de ting, der blev taget fat på, var folks uvillighed til at tale om, hvad de får i lønposen.

Derfor besluttede Fuhlendorff og Mandel sig altså for at gå forrest og tage bladet fra munden. Men det skete dog først efter større overvejelser.

"Hvis jeg fortæller, hvad jeg får i løn, så sidder der måske nogle af jer og tænker, at 'den idiot, ham som jeg virkelig ikke bryder mig om, og som bare sidder og snakker lidt ind i en mikrofon tre timer om dagen, hvorfor får han det i løn?' Og det er ikke fordi, jeg tjener en million om året eller et eller andet helt vildt, men jeg får en god løn. Og der er jeg sgu lidt bange for reaktionen, i og med vi er licensbetalte. Det må jeg sgu sige," fortalte David Mandel inden afsløringen.

Christian Fuhlendorff var mere bekymret for medværtens reaktion end for lytternes.

"Jeg havde også de overvejelser, for jeg sidder også og tænker, at vi ikke ved, hvad hinanden tjener. Og det er på en eller anden måde meget rart, for så føler man ikke, at... Så har jeg det lidt bedre med bare at gå, når jeg er færdig. Fordi du arbejder mere, end jeg gør. Du er her lidt længere end mig," sagde Fuhlendorff.

Og hvad tjener de to værter så?

David Mandel, som er fastansat med 37 timer om ugen, tjener inklusive pension og diverse tillæg 47.830 kroner om måneden. Christian Fuhlendorff, der er ansat på en 25 timers freelance-kontrakt, får til gengæld hele 58.000 kroner i lommen hver måned. Heraf skal hans manager godt nok have 10 procent.

Den erfarne vært David Mandel blev noget overrasket over at høre, at hans medvært tjener mere end ham selv.

"Tjener du 58 på 25 timer? Hvad sker der? Hvordan kan Christian Fuhlendorff tjene mere end mig? Jeg er her 37 timer om ugen!" udbrød han i radioprogrammet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?