Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Så rig er Charlie Sheen!

16:08 - 22. nov 2015

Så rig er Charlie Sheen! charlie sheen

Så rig er Charlie Sheen! charlie sheen
Sheen kan blive endnu rigere, hvis han vælger at skrive en selvbiografi.

Den HIV-smittede skuespiller har godt med monetter på kistebunden.

Det har længe været kendt, at Charlie Sheen brugte ufattelige mængder dollars på stoffer og letlevende kvinder. Alligevel har den hiv-smittede skuespiller stadig råd til at klare sig igennem den hårde tid, han må formodes at gå igennem efter offentliggørelsen af sin sygdom. 

Ifølge flere kilder skulle Sheen have brugt hele 11,4 millioner kroner på prostituerede i 2013, og man kan kun gisne om, hvor meget han har brugt på stoffer.

Heldigvis for stjernen har han en velvoksen bankbog.

Ifølge hjemmesiden celebritynetworth har skuespilleren, der egentlig hedder Carlos Irwin Estevez, hele 1.050 millioner kroner stående på kontoen.

Og den sum kan blive endnu større.

Sheens agent Martin Burg fortæller nemlig til US Weekly, at det i øjeblikket vælter ind med tilbud fra forlag, som vil have stjernen til at fortælle sin historie i en biografi.

Den store formue har Charlie Sheen tjent gennem sin 31 år lange karriere. Skuespilleren startede ud med Red Dawn og siden fulgte mindeværdige roller i Platoon, Young Guns, Hot Shots, Wall Street og De Tre Musketerer.

Sheens største økonomiske succes var dog rollen i komedieserien Two and a Half Men, som han var med i fra 2003 til 2011. Sheen tjente næsten 9 millioner kroner per afsnit og var den højest lønnede skuespiller på tv i perioden.

Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?