Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Så vild er Schumachers hjemmeklinik!

18:09 - 02. nov 2014

Så vild er Schumachers hjemmeklinik! michael schumacher, formel 1

Så vild er Schumachers hjemmeklinik! michael schumacher, formel 1
Michael Schumacher og konen, Corinna.

Der kæmpes fortsat for at få Formel 1-legenden Michael Schumacher tilbage til livet, og hans kone har nu fået opført en klinik til flere millioner ved siden af parrets hus.

Michael Schumacher tilbragte omkring et halvt år på hospitaler oven på sin voldsomme skiulykke sidste december, men for kort tid siden vendte han hjem til sit og konens hus ved Genevesøen.

Selvom den tidligere Formel 1-verdensmester er ude af koma, så er han dog kun ved 'minimal bevidsthed'. Men familien har på ingen måde givet op.

Således har ægtefællen, Corinna, ved siden af deres i forvejen enorme hjem fået bygget et helt kompleks, der skal hjælpe manden på fode igen. Det skriver BT.

15 specialtrænede folk er ansat på klinikken, og driften af stedet skulle angiveligt koste i omegnen af 950.000 kroner — per uge.

Der bliver altså tydeligvis kæmpet hårdt for at hjælpe Michael Schumacher til et bedre liv, men status er, at det går langsomt. Rigtigt langsomt.

For eksempel foregår al kommunikation fra den 45-årige tysker udelukkende via bevægelse af øjnene og små nik med hovedet, og så er han stadigvæk afhængig af sondemad.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?