Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Så vildt er Sam Smiths vægttab!

09:38 - 22. apr 2015

Så vildt er Sam Smiths vægttab! sam smith

Den 22-årige popsanger har tidligere været kontrolleret af mad, men på det sidste har han fået styr på indtaget af kalorier, hvilket også har ført til et markant vægttab.

19.

Så mange kilo er raslet af sangeren Sam Smith, som i et nyt interview med det australske tv-show 'A Current Affair' fortæller, at han førhen har haft et ekstremt usundt forhold til mad.

Særligt når sangeren følte sig stresset og angst, var mad en kilde til tryghed, og det betød et par ekstra kilo på sidebenene.

"Allerede fra en tidlig alder var jeg kontrolleret af mad. Når jeg havde det dårligt i skolen, eller når min musik ikke rigtigt fungerede, så spiste jeg. Ved at spise fik jeg det bedre. Når jeg følte mig ensom, spiste jeg," forklarer Sam Smith.

Den 22-årige sanger, som også er åbent homoseksuel, besluttede sig for at smide noget vægt, da han så billeder af sig selv fra en strandferie i januar.

Og selvom han igennem mange år har skullet høre for både sin fysik og sin seksualitet, så har især kommentarerne omkring vægten gjort indtryk.

"Hvis nogen kalder mig en bøsserøv, så tænker jeg bare: 'Jeg er bøsse, og jeg er stolt af at være bøsse'. Så der er ikke rigtigt noget problem. Men hvis nogen kalder dig tyk, så er det noget, jeg vil ændre. Det er noget, jeg kan ændre, så det påvirker mig mere," lyder det fra Smith.

'Like I Can'-stjernen har delt sin kamp mod kiloene på Instagram, og i sidste uge kunne han så afsløre, at der kun manglede to kilo, før målet var nået.

"To kilo fra min idealvægt, og jeg føler mig gladere og sundere end nogensinde før," skrev popstjernen til et billede af sig selv.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?