Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sådan er Wozniackis drømmefyr!

11:05 - 11. sep 2014

Sådan er Wozniackis drømmefyr! caroline wozniacki, rory mcilroy

Sådan er Wozniackis drømmefyr! caroline wozniacki, rory mcilroy
Caroline lokker potentielle emner til med ny frisure.

Hun er single og succesfuld, og Caroline Wozniacki står da sikkert også på mange fyres ønskeliste. Men den danske tennisdarling har dog sine krav, når det kommer til romantikken.

Caroline Wozniacki har med den nyligt overståede US Open-turnering oplevet noget af det største rent karrieremæssigt, men også på den personlige front har den sidste tid været god for tennisstjernen. Det skriver Ekstra Bladet.

I et nyt interview med amerikansk tv fortæller hun blandt andet, hvordan det smertefulde brud med golfspilleren Rory McIlroy faktisk har været for det bedste.

"Han gjorde det meget offentligt fra start med sin pressemeddelelse, så jeg havde ikke noget valg. Men lige nu er jeg meget lykkelig, og jeg er et bedre sted end længe. Gode ting sker for mig," siger Caroline Wozniacki i interviewet, som blev ledet af Graham Besinger.

Trods bruddet er romantikken ikke nødvendigvis lagt helt på hylden for danskeren. Men til interesserede fyre, som overvejer, om de selv kunne være et bedre parti for hende, end McIlroy var det, så har Wozniacki dog en række krav.

"Han skal være ærlig, sjov at være i selskab med og ikke tage sig selv for alvorligt," forklarer Caroline og fortsætter med reference til Rory McIlroys lave højde:

"Og jeg vil gerne have en højere fyr, så jeg kan have høje hæle på."

Den danske tennisbabe fortæller videre, at hun faktisk har mødt et par fyre siden ekskæresten, som var 'sjove at hænge ud med'.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?