Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sådan husker danske kendisser 2014!

09:10 - 03. jan 2015

Sådan husker danske kendisser 2014! Danske kendte, 2014, Ida Corr, Christopher, Oh Land, Hej Matematik, Peter Sommer, Simon Kvamm

Sådan husker danske kendisser 2014! Danske kendte, 2014, Ida Corr, Christopher, Oh Land, Hej Matematik, Peter Sommer, Simon Kvamm
Smukke og farverige Oh Land

For flere kendte danskere har 2014 været et meget begivenhedsrigt år. Læs her, hvad en række af de danske kendisser vil huske året for.

Forsangeren Peter Sommer fra De Eneste To, vil altid huske år 2014 for en særlig begivenhed. Dette år flyttede han nemlig med sin familie fra sin elskede fødeby Skanderborg. Det skriver Ekstra Bladet.

’Jeg er flyttet til København med min familie i år. Det, synes jeg selv, er ret vildt. Jeg ville gerne prøve at bo med dem i København, og nu, hvor jeg efterhånden har fået tjek på logistikken, er det rigtig fedt,’ siger han.

Simon Kvamm vil huske år 2014 for en mere kulturel begivenhed.

’Filmen 'Boyhood' blæste mig godt og grundigt bagover. Det var et stykke filmkunst, der var ligesom livet. Man følte ikke, at der var nogen, der havde skrevet en historie. Der skete bare alt muligt, som der nu engang gør i ens liv,’ siger han.

Sangerinden Sys Bjerre har ikke blot en begivenhed at mindes, hele sommeren fejede nemlig benene væk under hende.

’Jeg har haft en af de bedste somre i mit liv. Jeg har lavet så mange sjove ting med mine venner og været på virkelig mange festivaler som gæst. Især Musik i Lejet, synes jeg, var virkelig fedt og hyggeligt,’ siger Sys Bjerre.

Det samme gælder for sangerinden Oh Land, der heller ikke kan udpege en bestemt begivenhed. Men alligevel er hun sikker på, at 2014 ikke vil gå så let i glemmebogen.

’Det har været et meget specielt år for mig. Jeg har haft en sindsstemning, der har været meget anderledes i forhold til andre år. Måske er det, fordi jeg er blevet voksen i år. Jeg været totalt i mine følelsers vold, hvor jeg plejer at have lidt mere hård hud. Det er klart et år, jeg komme til at huske,’ siger Oh Land.

Også for bandet Hej Matematik, har det forgangene år været ganske særligt. Det var nemlig her, at de to bandmedlemmer, som er onkel og nevø, valgte at mødes i studiet endnu en gang.

’Vi vil huske året for at have lavet musik sammen,’ siger Søren Rasted.

’Vi har ikke lavet musik sammen i et stykke tid, så det har været super fedt at gøre det igen og starte med ny energi,' siger Nicolaj Rasted.

Især sangeren Christopher har haft en masse at se til i 2014, og det er især alle sine liveoptrædener, som ligger gemt i hjertet hos den unge musiker.

’Jeg har spillet over 200 koncerter og nærmest ikke haft en fridag. Men jeg har lært at det betaler sig, og der har været rigtig mange højdepunkter og flotte priser,’ siger han.

Lige modsat har sangerinden Ida Corr, som er mor til en lille dreng, nydt sit år med mere familietid end tidligere.

’2014 var det år, hvor jeg for mit eget vedkommende trak stikket lidt, for jeg har haft nogle virkelig travle år,’ siger Ida Corr.

’Som selvstændig musiker er man vant til at knokle på 24 timer i døgnet, og så får man et barn og finder ud af, at man også skal være der 24/7 på en anden måde, og det kan ikke lade sig gøre at gøre begge dele. Så det der med at finde en balance har været vigtigt for mig,’ siger hun.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?