Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sådan skjulte Sheen sex-hemmelighed!

13:58 - 21. nov 2015

Sådan skjulte Sheen sex-hemmelighed! charlie sheen

Sådan skjulte Sheen sex-hemmelighed! charlie sheen
Sheen har i flere år væltet sig i stoffer og damer.

Telefoner og kameraer var bandlyst fra Charlie Sheens sex-fester.

Det ramte overskrifterne over hele verden, da Charlie Sheen tidligere på ugen stod frem og fortalte, at han er HIV-smittet.

Set i det lys begynder Sheens tidligere udtalelser om sit sexliv at give mere mening.

Det er nemlig velkendt, at den narko- og drukhærgede skuespiller var meget påpasselig, når han afholdt store sex-fester.

“Vi tager folks mobiltelefoner og tasker, og man må skrive under på dokumenter. Jeg bor ikke i Pentagon (Amerikas forsvarsministerium, red.), men jeg har lært at tage mine forbehold,” sagde Sheen ifølge Se og Hør til Playboy for tre år siden.

Flere personer tæt på Sheen står nu frem og fortæller, at sex-festerne var arrangeret til punkt og prikke. Hollywood-stjernen havde endda flere ansatte til at planlægge aftenerne. Nogle af dem var såkaldte ‘fixere’, som stod for at rekruttere piger, som var i stand til at holde tæt.

“Det bliver man nødt til, for det er aldrig til at vide [om folk vil sladre]. Nogle gange virker folk som ordentlige mennesker, men pludseligt kan man føle, at de er en selvmordsbombe, der bare venter på at detonere,” sagde Charlie til Playboy.

På trods af alle forholdsreglerne blev Sheen dog nødt til at løfte sløret for sin dystre sygdom.

Flere tidligere sex-partnere havde nemlig afpresset skuespilleren for omkring 70 millioner kroner. Samtidig havde rygter om en HIV-smittet Hollywood-kendis floreret i kulørte medier gennem længere tid.

Tirsdag morgen stod Sheen frem i 'Today Show' og indrømmede over for hele USA, at hans tigerblod er inficeret med den frygtelige virus.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?