Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sandberg forsvundet fra ny Tv-serie !

10:32 - 02. apr 2015

Sandberg forsvundet fra ny Tv-serie ! Sandberg, stein bagger, tv3, reality,

Gennem de seneste måneder har et tv-hold fulgt i hælene på Gucci-rockeren, Brian sandberg. Men efter sin exit fra Bandidos er den ellers så medieglade Sandberg nu forsvundet.

Den pigeglade Gucci rocker er kommet i bad standing hos Bandidos efter han havde kontaktet et andet medlems ekskone og delt sine sex fantasier.

TV3 har ellers planlagt et program serie på ialt 6 afsnit om den meget kendte rocker,  nu er det dog uvist, om optagelser er spildt arbejde eller, om der alligevel kommer programmer ud i sidste ende.

Presse chef Søren Hedmand udtaler til EB - Det er korrekt, at vi har en række programmer med Brian Sandberg i støbeskeen. Men lige nu ved vi ikke, hvor vi ender. vi har ikke hørt fra Brian siden i går, siger Søren Hedman, 

Nu kigger vi på sagen, hvor vi er i dialog med producenten og afventer. Hvad vi så gør - det vil tiden vise. Lige nu ved vi det ikke, tilføjer han

Tv serien skulle følge Brian Sandberg i hans gøren og laden i Danmark og udlandet bla. i det sydlige spanien og i Thalland hvor mange rockere ynder at komme.

Producenten af Tv-serien Koncern TV har heller ikke kommentar til Sandbergs forsvindingsnummer, direktør Thomas Heurlin ønsker ikke kommentere sagen:

Jeg har har ikke noget at sige. I må snakke med TV3, udtaler Thomas Heurlin til eb.

Men mon ikke den medieglade Sandberg dukker op igen og de sidste afsnit af Tv-serien kan komme i kassen.


 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Skal du se den nye sæson af Luksusfælden?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, slet ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?