Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sandberg forsvundet fra ny Tv-serie !

10:32 - 02. apr 2015

Sandberg forsvundet fra ny Tv-serie ! Sandberg, stein bagger, tv3, reality,

Gennem de seneste måneder har et tv-hold fulgt i hælene på Gucci-rockeren, Brian sandberg. Men efter sin exit fra Bandidos er den ellers så medieglade Sandberg nu forsvundet.

Den pigeglade Gucci rocker er kommet i bad standing hos Bandidos efter han havde kontaktet et andet medlems ekskone og delt sine sex fantasier.

TV3 har ellers planlagt et program serie på ialt 6 afsnit om den meget kendte rocker,  nu er det dog uvist, om optagelser er spildt arbejde eller, om der alligevel kommer programmer ud i sidste ende.

Presse chef Søren Hedmand udtaler til EB - Det er korrekt, at vi har en række programmer med Brian Sandberg i støbeskeen. Men lige nu ved vi ikke, hvor vi ender. vi har ikke hørt fra Brian siden i går, siger Søren Hedman, 

Nu kigger vi på sagen, hvor vi er i dialog med producenten og afventer. Hvad vi så gør - det vil tiden vise. Lige nu ved vi det ikke, tilføjer han

Tv serien skulle følge Brian Sandberg i hans gøren og laden i Danmark og udlandet bla. i det sydlige spanien og i Thalland hvor mange rockere ynder at komme.

Producenten af Tv-serien Koncern TV har heller ikke kommentar til Sandbergs forsvindingsnummer, direktør Thomas Heurlin ønsker ikke kommentere sagen:

Jeg har har ikke noget at sige. I må snakke med TV3, udtaler Thomas Heurlin til eb.

Men mon ikke den medieglade Sandberg dukker op igen og de sidste afsnit af Tv-serien kan komme i kassen.


 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?