Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Sara Maria og Silas er vinderne af Vild med dans 2014!

23:20 - 28. nov 2014

Sara Maria og Silas er vinderne af Vild med dans 2014! Vild med dans, 2014, Sara Maria, Silas

Sara Maria og Silas er vinderne af Vild med dans 2014! Vild med dans, 2014, Sara Maria, Silas
Finaledeltagerne i Vild med dans 2014

I aftes blev det afgjort! Vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst har vundet Vild med dans 2014, alt imens andenpladsen gik til Johannes Nymark og Claudia Rex, sådan skriver tv2.

Efter en fantastisk og storslået finaleaften, som indebar en sensuel rumba, flot showdance og ualmindelig smuk freestyle med en elegant flyvetur, så kan Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst nu kalder sig vinderne af Vild med dans 2014!

Smuk og elegant flyvetur 

Danseparret har under hele sæsonen været nogle af dommernes og seernes favoritter, og har klaret sig igennem alle konkurrencerne uden at ryge i omdans en eneste gang. I aftes tog parret pusten fra publikum endnu en gang, denne gang fordi Sara Maria Franch-Mærkedahl fløj rundt højt over scenen, som en smuk cirkusprinsesse.

Af dommerne fik parret topkarakterer for både deres showdance og freestyle, imens den sensuelle rumba scoerede flotte 36 point.

En flot andenplads

I år har der været en ganske fin detalje i Vild med dans, det er nemlig for første gang, at der har været et ægtepar i finalen! Andenpladsen gik til gemalen Johannes Nymark, som er Silas Holsts mand. Vinderparrets modstandere bestod som sagt af Johannes Nymark, som er musicalskuespiller og danserinden Claudia Rex.

Dette dansepar fik også fine og rosende ord af dommerne, men det blev altså Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst som løb afsted med titlen: Vinderne af Vild med dans 2014.

I løbet af finaleaftenen kunne man også gense tidligere deltagere fra i år, de kom og viste en lille bid af deres tidligere danse.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?