Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Saseline: Pharrell bejlede til mig!

10:35 - 28. apr 2015

Saseline: Pharrell bejlede til mig! saseline sørensen, pharrell williams

Saseline: Pharrell bejlede til mig! saseline sørensen, pharrell williams
Pharrell skulle kæmpe en smule for at få Saseline med backstage.

Sangerinden beskriver på sin blog, hvordan stjerneproduceren engang bød hende på drinks i forbindelse med et event i LA.

Nok har hun selv været et etableret navn i musikbranchen, men det var alligevel store sager, da Saseline Sørensen blev hevet med backstage af ingen ringere end Pharrell Williams.

Det skriver Ekstra Bladet.

Episoden, der foregik nogle år tilbage under et større arrangement i Los Angeles, fortæller sangerinden om på sin blog wuhuw.dk.

"Pharrell Williams havde fået øje på mig og mente åbenbart, at jeg skulle bejles lidt til. Så han gik efter mig med sit entourage af bodyguards, og jeg gik væk fra ham. Jeg husker lige så tydeligt, at han sagde: 'Hey girl! Are you running away from me?'," beretter Saseline.

Men den nu 32-årige dansker havde ikke i sinde at gøre det let for superstjernen.

"Jeg husker også ligeså tydeligt, hvor sej jeg følte mig, da mit kække svar var: 'Hey you! You running after me?' Jeg syntes ikke, han skulle have det for nemt, og jeg skulle slet ikke være en af de 'billige' piger. Så selvom jeg alligevel endte med at gå med ham om backstage og drikke lidt cocktails, så blev det altså ved flirten," forklarer Saseline og fortsætter:

"Jeg var mega hard-to-get, og jeg forlod backstage og ham og hans crew igen. Det var virkelig en sjov aften og endnu et fedt minde til scrapbogen."

Den tidligere S.O.A.P.-babe er i dag kærester med Michael Dreyer, som hun også har et barn med.

Hvis Saseline ønsker gensyn med Pharrell Williams, som i øvrigt også er blevet gift, så kan det ske den 1. juli, når den 42-årige megastjerne optræder på Roskilde Festival.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?