Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Schumacher bliver hos Ferrari

17:15 - 29. okt 2006

Schumacher bliver hos Ferrari schumacher, Ferrari,

Michael Schumacher bliver hos Ferrari som talentspejder.
Han skal finde fremtidige køreremner til Ferrari.
Herudover skal Michael være Jean Todts assistent da Todts nye rolle er teamets CEO.

"Michael har altid haft interesse i at følge de unge kørere", fortæller Todt fra Monza, hvor Ferrari i denne weekend traditionelt holder deres "end-of-season celebrations". Og Todt fortsætter: "Jeg har en af de unge her ved siden af mig. Jeg husker Michael fortalte mig om ham, da Massa kørte i nogle mindre serier."

"Michael fortalte også om Kimi før han kom ind i F1, så Michael har et unikt øje for at se talentet, og det bliver interessant, at følge de nye talenter der bliver udpeget af mesteren selv".

"Michael er én af de største kørere i motorsportshistorien. Han har en utrolig viden om motorsporten, så vi vil prøve at drage fordel af hans viden på den bedste måde, og derfra foretage nogle valg af sportslige og tekniske karakter", fortæller Todt.

Og Jean Todt som tydeligt viser sin glæder over fortsat at have Schumi i teamet afslutter med ordene: "Michael vil få en betydelig rolle i kontakter og beslutninger omkring Ferraris sportslige mål."

Schumacher ser dog selv frem mod nogle måneders ferie inden han tager fat i sin nye rolle og opgaver hos sit team.

"Jeg vil ikke lige nu specificere ud, hvordan eller hvad jeg præcist skal lave", fortæller Schumi, men det lyder nu ikke som en "kransekagefigur/rolle", med de opgaver Todt fortæller om.

"Jeg er ovenud glad for at Ferrari har givet mig denne mulighed. Det har altid været sådan at Ferrari har givet mig denne tro på opgaverne, men også den frihed til at lave nogle beslutninger, og nå til en form for fælles enighed. Det er noget virkeligt unikt, men lige nu behøver jeg nogle måneders fri for at være helt klar til opgaverne", afslutter Michael Schumacher.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?