Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Schumacher-læge: Her er udsigterne!

16:31 - 23. okt 2014

Schumacher-læge: Her er udsigterne! michael schumacher, formel 1

Optimismen vokser støt, når det kommer til Michael Schumachers tilstand. Nu sætter den tidligere Formel 1-stjernes læge konkrete ord på fremtiden for tyskeren.

Michael Schumacher er nu ude af sit koma og har ganske gode muligheder for at vende helt tilbage til en nogenlunde normal hverdag. Det er ifølge Ekstra Bladet status på situationen omkring den syvdobbelte Formel 1-verdensmester, som i december sidste år var ude for en alvorlig skiulykke.

De gode nyheder begyndte så småt at tikke ind for nogle måneder siden, da det blev meldt ud, at man ville forsøge at bringe den tyske stjerne tilbage til bevidsthed, efter han havde ligget i kunstigt koma i et halvt år.

I august blev Schumacher så sendt hjem til konen i Schweiz, hvor han stadigvæk modtager behandling. Tanken er, at de hjemlige rammer skal hjælpe ham med at blive sig selv igen.

Nu har den læge, som tog sig af den 45-årige tysker i sin tid på hospitalet i Grenoble, været på besøg, og han har flere gode nyheder til racerkørerens mange fans.

"Derhjemme er han i meget gunstige omgivelser, der hjælper ham med at komme sig. Han er ikke længere i koma," siger lægen, hvis navn er Jean-François Payen, til den franske avis Le Parisien.

"Vær tålmodig. Vi snakker om en skala på et til tre år," vurderer Payen, når det gælder spørgsmålet om, hvornår Schumacher vender tilbage til en forholdsvis normal hverdag, og fortsætter:

"Det handler om at se, hvordan han udvikler sig og derefter fortælle hans kone og barn, hvilke ændringer jeg ser. Han har gode forudsætninger. Hans kone giver ham strålende muligheder og har lagt alt til rette for, at han skal gøre yderligere fremskridt."

For et par uger siden gav Schumachers egen søn, Mick Schumacher, en tilsvarende positiv vurdering af situationen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?