Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Schumacher på vej mod et normalt liv!

17:35 - 07. okt 2014

Schumacher på vej mod et normalt liv! formel 1, michael schumacher

Præsidenten for det internationale motorsportsforbund sporer efter hjemmebesøg klar fremgang hos Michael Schumacher, som i øjeblikket er under genoptræning.

Det har været begrænset med positive meldinger vedrørende Michael Schumachers tilstand efter hans voldsomme skiulykke i Alperne sidste år. Tværtimod har flere eksperter dømt Formel 1-ikonet til at lave et liv som grøntsag.

Dog rykkede det lidt på den front, da den syvdobbelte verdensmester i september blev overflyttet fra hospitalet til sit hjem i Schweiz, hvor den videre genoptræning er sat til at foregå.

Og ifølge Ekstra Bladet vurderer præsidenten for det internationale motorsportsforbund, Jean Todt, nu, at der er yderligere fremskridt at spore.

Det gør han efter at have aflagt Schumacher et hjemmebesøg i ugen op til det japanske F1-grandprix, som blev kørt i weekenden.

"Han kæmper, og hans tilstand er forbedret, hvilket er meget vigtigt. Det er også godt for ham at være hjemme med sin familie," siger Todt ifølge f1i.com og fortsætter:

"Man kan med rimelighed forvente, at han snart vil kunne leve et lidt mere normalt liv."

Det er dog ikke alle, der fremlægger Todts betragtninger i så optimistiske vendinger. For eksempel citerer den franske sportsavis L'Équipe ham for blot at sige, at "man kan håbe, at tingene forbedrer sig".

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?