Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se babe-video: For fræk til militæret!

18:24 - 20. okt 2014

Se babe-video: For fræk til militæret! usa, militær, babes

Se babe-video: For fræk til militæret! usa, militær, babes
Kontroverser eller ej, kalenderen kunne sagtens være et kig værd.

Fræk video fører til intern undersøgelse i det amerikanske hjemmeværn.

Hvert år udkommer den såkaldte 'Hot Shots Calendar', hvor overskuddet af salget går til britiske og amerikanske krigsveteraner.

Kalenderen viser letpåklædte bikinipiger håndtere tunge skydevåben, men en video, der går bag om tilblivelsen af 2015-udgaven, har dog udløst en mindre skandale.

"Vi har masser af tanks, både, helikoptere og selvfølgelig masser af skydevåben," siger den britiske model Rosie Jones i indledningen til videoen.

Optagelserne viser, hvordan de frække tøser morer sig med militært isenkram på militærbasen Camp Williams i Utah, men det havde de bare ikke fået lov til.

Utah National Guard, som er den amerikanske pendant til Hjemmeværnet, har i hvert fald ikke godkendt udlån af materiellet, og der er derfor iværksat en intern undersøgelse. Det skriver Ekstra Bladet.

Undersøgelsen skal fastslå, om det faktisk er Utah National Guards udstyr og personel, som optræder i videoen. Hvis det er tilfældet, kan det få uheldige konsekvenser for de involverede.

"Denne slags produktioner er ikke i overensstemmelse med værdierne hos Utah National Guard eller dens medlemmer," skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Der er noget, der tyder på, at 'soldaterne fra 19. specialstyrke gruppe' har haft en finger med i tilblivelsen af optagelserne — de takkes nemlig i rulleteksterne.

Her er den omdiskuterede video:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?