Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Casper og Isabels sindssyge gaver!

10:28 - 18. sep 2014

Se Casper og Isabels sindssyge gaver! casper christensen, isabel friis-mikkelsen

Der var ikke sparet på noget ved hverken bryllup eller bryllupsfest, da Casper Christensen i lørdags blev gift med Isabel Friis-Mikkelsen. Gæsterne matchede da også det storslåede arrangement med en række vilde bryllupsgaver.

Sidste weekends bryllup mellem Casper Christensen og hans tidligere assistent, Isabel Friis-Mikkelsen, manglede absolut intet.

Dagen startede ved alteret i Vor Frue Kirke, før selskabet tog videre til komikerens natklub 'Sunday', hvor der var reception.

Mere end 200 af parrets bekendte var forbi, og Christensen afslører over for Se og Hør, at gæsterne havde medbragt yderst kreative bryllupsgaver.

"Vi har fået de mest vanvittige ting. Lige fra en rock guitar til en rejse til Warszawa og en flaske absint og en guldbarre, så er vi ved at være der," fortæller komikerkongen og tilføjer, at de også modtog en noget speciel spiselig gave:

"Vi fik blandt andet menneskekød af Marco Evaristti. Han lavede frikadeller af sin egen menneskefedtsugning," siger Casper Christensen til Se og Hør.

Ved den efterfølgende bryllupsfest var kun de 75 allernærmeste til stede. Den blev afholdt på Papirøen i København, og især maden var der her sørget godt for. Ikke mindre end ni retter fra restauranten 'Umami' stod den nemlig på.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?