Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Irina føde i realityprogram!

17:12 - 19. jan 2015

Se Irina føde i realityprogram! irina babenko, mig og min mor

Se Irina føde i realityprogram! irina babenko, mig og min mor
Irina Babenko skal have en datter med kæresten Morten.

Den populære reality-godte skal endnu engang være med i 'Mig og min mor', hvor blandt andet hendes graviditet bliver dækket.

Hun var i forvejen i besiddelse af gode former, men Irina Babenkos igangværende graviditet har selvsagt også gjort sit ved hendes krop.

Og nu får vi snart muligheden for at komme helt tæt på reality-babens voluminøse ydre, når hun igen dukker op i tv-serien 'Mig og min mor'.

Sammen med sit moderlige ophav har 27-årige Babenko tidligere været en del af det samme reality-koncept, men denne gang er der altså blandt andet lagt op til, at seeren får lov at komme med helt ind på fødegangen.

"Jeg har jo vænnet mig til at blive fulgt af et kamerahold efterhånden," fortæller Irina til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Vi har nogle forskellige planer med hensyn til fødslen, men vi ved ikke, hvad det ender med. Det er lidt svært at planlægge en fødsel, men det er helt klart også tænkt på den måde, at det kunne være rigtig dejligt at have hele mit graviditetsforløb og fødsel på bånd, så jeg kan se det om nogle år."

"Det vigtigste for mig er, at hun er sund og rask, og så må alt det andet være nummer to," fortæller den mørkhårede skønhed om datteren, som skulle komme til verden om ca. 10 uger.

Irina Babenko, som tidligere har medvirket i blandt andet 'Fristet', 'Divaer i Junglen' og 'Selvoptaget', er blevet gravid med kæresten Morten.

Se mere til den vordende mor i den nye udgave af 'Mig og min mor', der bliver sendt på Kanal 4 fra den 4. februar. I programmet kan man også følge to nye forældre og deres børn.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?