Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se 'Iron Man' storme ud fra interview!

10:43 - 23. apr 2015

Se 'Iron Man' storme ud fra interview! robert downey jr., hollywood

Spørgsmålene blev for nærgående for Robert Downey Jr. under et interview i forbindelse med promoveringen af den ny Avengers-film. Se klippet nederst i artiklen.

Nok er man som Hollywoodstjerne vant til at udstille sig selv, men Robert Downey Jr. fik forleden nok, da spørgsmålene i et interview blev en smule for personlige.

Det skete, da den 50-årige 'Iron Man'-stjerne satte stillede op til en snak med Channel 4's Krishnan Guru-Murthy i forbindelse med den nye 'Avengers: Age of Ultron'.

Men kort tid inde i interviewet insisterede Guru-Murthy dog på at få samtalen drejet over på Downey Jr.'s problematiske fortid med blandt andet stofmisbrug og fængselsstraffe - noget som absolut ikke faldt i skuespillerens smag.

Humøret gik derfra stik syd, og da der efterfølgende blev spurgt til stjernens forhold til sin far, havde han fået nok.

En tydeligt irriteret Robert Downey Jr. rejste sig hurtigt og pillede mikrofonen af, mens han kommenterede på interviewerens lighed med tv-ikonet Diane Sawyer, som netop er kendt for sin pressende interview-teknik.

"Undskyld, jeg ved ikke... Hvad er det, vi har gang i her? Det hele er en smule 'Diane Sawyer'," lød det fra skuespilleren.

Krishnan Guru-Murthy delte efterfølgende videoen på sin Twitter-profil med teksten: "Et stålhårdt øjeblik fra Jernmanden." Men mange var dog på den provokerede stjernes side.

"Krish, du kan virkelig være et røvhul. Når en gæst bliver utilpas, fortsætter man ikke med at presse dem. Fedt, at Robert Downey Jr. smuttede," skriver en Twitter-bruger for eksempel.

Se det tåkrummende interview her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?