Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se Kim Kardashians bryster!

12:33 - 28. maj 2015

Se Kim Kardashians bryster! Kim Kardashian, bryster, patter

Igår fik hele verden lov til at se den berømte Kim Kardashians numse, og så var det endda i en smurt og glinsende udgave. Selvom gårdagens billede stadig bliver delt og liket over hele verdenen i dag, så er der allerede et nyt nøgenbillede af realitystjernen, som er klar til at blive vist frem. 

 

Kim Kardashian arbejder med bladet Papers, og det er derfor at hun er gået med til at lade fotografen tage billeder af hendes nøgne krop, skriver ekstrabladet.

 

Formålet er, at den 34-årige realitystjernes billeder skal være med i en kampagne der hedder  ‘BreakTheInternet’, som har til formål at knække internettet.

 

På to dage har Kim Kardashian startet et helt ny drejningspunkt inden for sin karriere, for efter hun fik taget det glinsende numse-billede, som blev offentliggjort igår, vendte hun sig om og lod fotografen skyde et billede af hendes nøgne krop forfra. 

 

Papers redaktør Mickey Boardman oplyser, at det var realitystjernen selv, der foreslog at tage billeder både forfra og bagfra. Hun mente nemlig, at nu hvor hun alligevel fik taget billeder, så skulle det gøres ordentligt.

 

‘Kims attitude var, at hvis vi skulle gøre det, så kunne vi lige så godt gøre det ordentligt,’ forklarer Mickey Boardman og fortsætter:

 

‘Det var hendes egen idé at tage alt tøjet af og vise mere end hendes numse. Hun var klar til at smide tøjet og så førte den ene ting bare den anden med sig,’ fortæller han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?