Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Se klippet: Pitt spytter på tv-vært!

18:42 - 26. okt 2014

Se klippet: Pitt spytter på tv-vært! brad pitt, hollywood

Se klippet: Pitt spytter på tv-vært! brad pitt, hollywood
Zack Galifianakis.

Brad Pitt medvirkede i komikeren Zack Galifianakis satireshow, og det gik absolut ikke stille for sig. Se det vildt underholdende interview nederst i artiklen.

 Blandt andre Barack Obama og Justin Bieber har allerede lagt vejen forbi Zack Galifianakis ekstremt populære satireprogram 'Between Two Ferns'.

I sidste udgave af showet var det så Brad Pitt, som tog plads i den varme stol overfor den dybt sarkastiske og upassende vært. Det beretter Ekstra Bladet.

I løbet af interviewets fem minutter får verdensstjernen blandt andet hug for at være en talentløs skuespiller, og værten undrer sig også over, hvorfor Pitt altid spiller soldat, der bekæmper nazister, når nu han ellers ligner Hitlers idealmenneske.

Galifianakis bevæger sig på et tidspunkt endda ind på skuespillerens kærlighedsliv, hvor tv-værten, på tåkrummende vis, refererer til det trekantsdrama, der for nogle år siden udspillede sig mellem Pitt, hans nuværende kone, Angelina Jolie, og så hans tidligere ægtefælle, Jennifer Aniston.

"Fortæl mig om første gang, du kiggede på din kone. Var det ligesom en af de der klassiske kærlighedshistorier a la Ross og Rachel," spørger Galifianakis og refererer dermed til tv-serien 'Venner', hvori Aniston spillede karakteren Rachel.

Kort efter har Brad Pitt fået nok, og efter fem minutter på pinebænken spytter stjernen sit tyggegummi i hovedet på Galifianakis, hvorefter interviewet slutter.

Der er dog ingen reelt sure miner, for det Emmy-vindende program er kendt for den pinagtige og upassende komik, som alle medvirkende da også er blevet briefet på før optagelserne.

Se det hylemorsomme interview her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?